servicii

Doriti sa comunicati cu familia si prietenii de pretutindeni?

Este foarte important sa aveti la dispozitie programele de comunicare necesare.

 

REPARATII DESKTOP

  • Instalare OS
  • Instalare drivere
  • Instalare diverse programe
  • Devirusare, instalare antivirus
 

 

 

 

Remedierea problemelor hardware ale calculatorului se realizeaza, in mod normal, in aceeasi zi. Atunci cand este posibil, depanarea calculatoarelor care prezinta defecte cauzate de probleme hardware sau instalari defectuoase se realizeaza la domiciliul.

Lucrarile de reparatii calculatoare trebuie realizate atunci cand calculatorul dumneavoastra manifesta comportamente anormale si in mod frecvent sistemul de operare Windows 10, 8.1, 8.0, 7, XP sau Vista returneaza erori pe ecran albastru, erori care indica faptul ca: cel putin una din componentele instalate in calculator este defecta, exista probleme de incompatibilitate intre componentele din calculator, calculatorul este virusat sau anterior s-au realizaat instalari defectuoase de programe de calculator.

Serviciul de depanare calculatoare va ofera posibilitatea sa aflati cu exactitate problemele pe care calculatorul dumneavoastra le are.

Depanarea unui calculator consta in identificarea componentei defecte si are rolul de a va oferi solutii imediate.

Identific in cel mai scurt timp posibil erorile cauzate de componente PC defecte sau instalari defectuoase ale programelor din calculator, asigurand servicii IT de depanare si reparatii calculatoare si programe de calculator, la domiciliul in Braila sau impejurimi.

REPARATII LEPTOP

  • Instalare OS
  • Instalare drivere
  • Instalare diverse programe
  • Devirusare, instalare antivirus

 

 

 

 

Service laptop la nivel de placa de baza: BGA, SMD.

Reparatii laptop legate de chipset: Reballing profesional chipset video, northbridge, southbridge. Relipiri cipuri laptop. Inlocuire chipset pentru majoritatea modelelor de laptop. Reparatii sau schimbari de mufe usb, service mufe alimentare, mufe audio, conectivitati laptop rupte sau deteriorate. Service pentru mufe incarcatoare rupte, cabluri intrerupte ale incarcatoarelor de laptop.

Reparatii tastaturi – schimbari taste, mecanisme de prindere, completari taste rupte, schimbare tastatura, curatare tastatura pentru laptop. Reparatii coolere, ventilatoare racire laptop. Reparatia se face in momentul in care ventilatorul este blocat, face zgomot, sau nu functioneaza la turatie corespunzatoare. Inlocuire sau upgrade de memorie Ram pentru laptopul sau calculatorul. Service laptop la domiciliu(curatare laptop, anumite probleme software).

Curatare laptop orice model. inlocuire display-ul spart, nefunctional sau fara lumina cu unul nou sau cu un display scond hand mai ieftin in functie de alegerea dumneavoastra.